Rezultatul anchetei

La putin dupa publicarea postului anterior am aflat verdictul Facultatii de Filosofie in „Cazul Gramo”. Il redau integral aici, asa cum l-am gasit pe blogul Gramo’s World.

Materialele care au pus sau ar putea pune Universitatea Bucuresti intr-o lumina defavorabila (avand in vedere si mentalitatile specifice societatii romanesti), vor fi sterse de pe http://gramos.wordpress.com. Este vorba de fotografiile in care Stefanov apare nud.

Gheorghe Stefanov a fost sanctionat cu interdictia de a candida la titlul de conferentiar universitar in urmatorii trei ani.

Gigi si Ramona (adica Gramo) doresc sa observe ca materialele au fost deja preluate si pe alte bloguri si e posibil ca acest lucru sa se petreaca in mod complet legal (datorita licentei creative commons, care permite preluarea unui material fara modificari, fara folosirea acestuia in scopuri comerciale si cu indicarea sursei) inainte de modificarile pe care s-au angajat sa le faca pe Gramo’s World (pana la sfarsitul zilei).

Nu dorim sa ii instigam pe alti blogeri sa preia aceste materiale (punandu-si, poate, situatia personala in pericol), dar nici nu putem formula interdictii.

– Cristi Manafu

Reclame

2 răspunsuri to “Rezultatul anchetei”

  1. fanel Says:

    Ce are sula cu prefectura? de ce n-au dreptu sa fie conferentiari in urmatorii 3 ani…..vai de mama lor. La noi e ca la nelume e legalizata homosexualitatea si e pedepsit nudismul:)).

    Cat despre Gandu….asta e ziar ?

  2. Libertate vs. Responsabilitate pe blog Says:

    […] din Romania (barbatul din imagine), profesor de filosofie la Universitatea din Bucuresti a fost sanctionat oficial pentru ca a publicat poze indecente pe blogul sau. Totul a inceput de la un articol intr-un […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: