Blogging ca sursa de venit?

Site-ul Reviewme.com a lansat acum cateva zile o oferta imbatabila, compania din spatele acestui site platind pana la 250 USD pentru un review dedicat produselor sau serviciilor promovate de companie.
Bloggerii din intreaga lume sunt invitati sa participe la aceasta initiativa, mai mult, premii in valoare totala de 25.000 USD sunt dedicate celor care vor face un review la insusi site-ul Reviewme.com. In cursul zilei de vineri, Andy Hagans, managerul companiei, a anuntat ca suma de 25.000 este aproape epuizata, dar succesul va aduce, cel mai probabil, doar marirea acestei sume pusa in joc.
Conform statisticilor intermediare, in fiecare 24 de ore compania primeste mai mult de 1000 de astfel de review-uri, ele acoperind de la automobile si carti pana la proprietati imobiliare si servicii. Pretul unui review variaza intre 20 si 250 USD, calitatea acestuia fiind apreciata in functie de statisticile generate de serviciile Technorati, Bloglines si Alexa. In plus, bloggeri sunt obligati sa specifice faptul ca articolul scris este un review platit, pentru a nu genera confuzie.

PigBrother

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: