Ce urmeaza

Dupa feedback-urile si mail-urile primite in ultima saptamana, ma astept sa vina 40+ persoane la urmatoarea intalnire a Netoo. Sper sa gasim un loc pe masura.

Propun sa avem o intalnire „oficiala” in ultima saptamana a lunii (mai putin in decembrie). Odata ce comunicarea intre membri e stabilita pot fi organizate si alte intalniri. Cum spuneam, oricine poate lansa o invitatie la o discutie tuturor membrilor sau doar anumitor persoane.

Eu deja ma gandesc sa lansez o a doua intalnire pentru saptamana viitoare pe alta tema decat blogging-ul. Astept propuneri (de teme). Poate facem ceva legat de dezvoltarea web si a aplicatiilor pentru mobile.

Propun ca tema intalnirii „oficiale” sa fie: „Importanta blogului in mass-media – oportunitati si provocari”. Stiu ca suna a conferinta de Zilele Biz. Defect profesional. :o)

Eu cred ca e o tema interesanta la care putem invita atat bloggeri, cat si jurnalisti intr-o dezbatere pe subiecte precum: credibilitatea si citarea blogurilor, manipularea prin bloguri, importanta blogului pentru o institutie media etc. Si am sa il rog pe Adrian sa fie moderator. La capitolul vorbitori, lista propunerilor e deschisa. Ideea e sa avem trei vorbitori invitati.

Vom merge la intalnirea „oficiala” pe formula exprimata aici. Se pare ca e bine primita.

Pentru inscrieri in club (sau orice intrebari) folositi adresa din coloana alaturata. Acel e-mail e forwardat automat catre mine, Adrian si Carmen. Evident, oricine din club poate solicita sa primeasca inscrierile.

Adrian incearca sa scoata tot ce e mai bun pentru noi din contul Basecamp. Cred insa ca in perioada urmatoare tot prin e-mail vom anunta intalnirile si vom face confirmarile.

Sincer, nu vad deocamdata acest club drept ceva riguros, cu reguli si obligatii. As vrea sa ajungem in situatia in care sa fim nevoiti sa impunem niste norme decat sa le instauram acum cand totul este fun.

– Cristi Manafu

Reclame

5 răspunsuri to “Ce urmeaza”

 1. zoso Says:

  count me out

 2. Razvan Says:

  Ca locatie puteti conta pe CODECS din nou dar sa-mi spuneti cam cu o saptamana inainte pentru a putea vorbi cu ei. 🙂

  Looking forward!

 3. CM Says:

  Razvan,
  Mersi. Propun sa ne vedem pe 23 nov. Dar mai vorbim.

 4. claudiu Says:

  vine si eu. si cred ca discutia pe subiectul credibilitatii, citarii si manipularii ar fi interesanta. WOMMA a conceput 10 principii etice de contact a relatiei dintre bloggeri si marketeri. aruncati o privire aici : http://www.womma.org/blogger/read/

 5. Piticu21 Says:

  sa nu uite sa ma bazaie adi cand e sa vin si eu 🙂 ..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: