O idee

Am gasit aceasta propunere pe blogul lui Andrei Maxim. Sper sa nu se supere ca am facut copy/paste fara acordul lui. Va invit sa cititi post-ul integral aici.

Inițial, Netoo a fost prezentat ca un club al jucătorilor online, adică publisheri și agenții. De aceea nici nu m-a interesat prea mult, până de curând, când a început să se tot facă tam-tam pe tema discuțiilor din cadrul clubului. Totuși, dacă se transformă actualul Netoo dintr-un club offline într-un fel de rețea destul de selectă on-line? Ceva gen 9rules.

De ce e nevoie? Păi de un nume, care deja îl avem, Netoo, plus un domeniu. Apoi o aplicație web care să facă un fel de agregare online de site-uri cum este rss.mioritics.ro. Și un design atractiv plus niște lideri de comunitate. Restul sunt detalii tehnice, gen cine oferă hosting-ul, cum se strâng banii pentru domeniu, dacă nu donează cineva.

E ceva mai simplu să creezi o club deschis pentru cei cu bloguri de calitate și să obții un grup de followers care vor face eforturi să devină mai buni. Va crește popularitatea conceptului de blog astfel pentru că se știe că un grup e ceva mai mult decât suma indivizilor.

Deci, ce ziceți?

– Cristi Manafu

Reclame

10 răspunsuri to “O idee”

 1. Andrei Says:

  Oooh, e prima data cand cineva ma citeaza atat de consistent 🙂

  Ma bucur mult ca exista ceva rezonanta pe ideea asta si, daca urmatoarea intalnire Netoo e pana pe 7 decembrie, promit sa fiu prezent sa discutam pe aceasta tema.

 2. Florin Grozea Says:

  Imi place ideea. Suna a „next level”. Sustin.

 3. Carmen Says:

  Buna,

  Cred ca netoo ar putea deveni ceea ce Cristi spunea in discutia cu Bradut – CreativeCircle – un cerc de competente pentru blogging; pe langa a fi o retea de bloguri, sa ofere consultanta, cursuri, studii despre bloguri, se poate scrie o carte cu studii de caz.

  Vorbind despre cursuri, tocmai am scris pe blogul meu despre 4 cursuri online ce le oferim la Timsoft si in care blogurile sunt subiect principal.

  Carmen

 4. Vladimir Says:

  Sustin si eu.

 5. Pepene Says:

  Ideea suna bine.. dar pana la urma scopul final de a mediatiza blogul poate fi atins mult mai rapid prin alte mijloace. Nu critic, observ.

 6. Bogdan Gavrila Says:

  hai sa inregistram netoo.ro … inca mai e liber la RNC – Cristi, te ocupi tu?

 7. Andrei Says:

  M-ai facut curios. Ce alte mijloace?

 8. CM Says:

  da, ma ocup eu…

 9. cristea Says:

  @ Pepene: Vorba lui Maxim, care sunt celelalte mijloace mai rapide?
  (Nu ironizez, nu intru in polemica.)
  Daca tu ai o abordare diferita si stii niste mijloace mai rapide de „mediatizare a blogului”, baga aici. Poate ai dreptate.

 10. emi Says:

  http://timeoutbucuresti.wordpress.com/2006/11/02/invitatii-la-premiera-electro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: